Керування та використання Pixelect

Вибір фотографій і можливість повторного вибору

 

Коли клієнт завершив вибір

Коли клієнт завершить вибір фото,  ви можете завантажити їх на комп’ютер, натиснувши «Налаштувати колекції» > «Добірки».

Знімок екрана: Коли клієнт завершив вибір

Знімок екрана: Коли клієнт завершив вибір (2)

Тут видно статус вибору та кількість вибраних фото.

 

Швидший спосіб завантажити добірку

Добірку можна швидко завантажити, натиснувши назву вибраної колекції

, а потім «Завантажити добірки».

Знімок екрана: Швидший спосіб завантажити добірку

 

Коли клієнт завершує вибір

Коли клієнт натискає «Завершити вибір», статус зміниться на «Вибір завершено». Розгорніть деталі добірки — ви побачите, що створено нову версію добірки.

Знімок екрана: Коли клієнт завершує вибір

- Натисніть «Відкрити», щоб перейти за посиланням до вибраних знімків на Google Диску.

- Клацніть папку правою кнопкою миші й виберіть «Завантажити на комп’ютер».

Знімок екрана: Коли клієнт завершує вибір (2)

Також можна скопіювати посилання й передати його для подальшої обробки, наприклад у фотолабораторію.

Знімок екрана: Коли клієнт завершує вибір (3)

 

Завантаження вибраних знімків до того, як клієнт завершить вибір

Якщо статус «Вибір триває», а ви хочете завантажити вже вибрані фото (навіть якщо клієнт ще не натиснув «Завершити вибір»), натисніть «Створити нову версію».

Знімок екрана: Завантаження вибраних знімків до того, як клієнт завершить вибір

Після створення версії з’явиться новий запис для цієї додаткової версії.

 

Найновіша версія завжди відображається вгорі списку, а кожен запис показує дату створення та номер версії.

Знімок екрана: Завантаження вибраних знімків до того, як клієнт завершить вибір (2)

 

Як дозволити клієнту змінити вибір після завершення

Якщо клієнт хоче змінити вибір після натискання «Завершити вибір», увімкніть цю можливість кнопкою «Дозволити вибір».

Знімок екрана: Як дозволити клієнту змінити вибір після завершення

Статус колекції зміниться на «Вибір триває».

 

Клієнт отримає електронний лист і SMS про те, що може продовжити вибір знімків у цій колекції. Загальний статус вибору в галереї також можна переглянути в Control Center.

Знімок екрана: Як дозволити клієнту змінити вибір після завершення (2)

 

Важливо: Якщо для галереї не визначено жодної колекції, статус галереї буде «Лише перегляд».

Знімок екрана: Як дозволити клієнту змінити вибір після завершення (3)

Завантаження коментарів підключає Facebook і передає Facebook інформацію вашого браузера.