Керування та використання Pixelect

Добірки: завантаження та повторний вибір

Коли клієнт завершить вибір знімків, або на будь-якому етапі вибору, ви матимете доступ до добірок. Натисніть кнопку «Налаштувати колекції» й виберіть «Добірки» вгорі вікна, що відкриється. Тут видно статус добірок і кількість вибраних знімків.

 

Знімок екрана: Добірки: завантаження та повторний вибір

Є 3 статуси:

  • Очікує вибору —  клієнт ще не почав вибирати фото.
  • Вибір триває — клієнт почав вибирати фото, але не завершив, тож вибір ще триває. 
  •  Вибір завершено — клієнт завершив вибір і натиснув кнопку «Завершити вибір». Відтепер ви можете завантажити вибрані фото.  
 

Як завантажити добірки? 

Розгорніть деталі добірки, натиснувши стрілку біля статусу. 

Знімок екрана: Як завантажити добірки?

Натисніть «Відкрити», і вас автоматично перенаправить до папки Google Диска, звідки фото можна завантажити на комп’ютер. Також можна скопіювати посилання й передати його для подальшої обробки, наприклад у друкарню. 

Знімок екрана: Як завантажити добірки? (2)

Деталі добірки для завантаження можна відкрити й з верхньої панелі: натисніть назву вибраної колекції, а потім — «Завантажити добірки».

Знімок екрана: Як завантажити добірки? (3)  

Як завантажити добірки, якщо клієнт не завершив вибір? 

Якщо статус «Вибір триває», а ви хочете завантажити вже вибрані знімки, хоча клієнт не завершив вибір або забув натиснути «Завершити вибір», натисніть «Створити нову версію». Після цього з’явиться новий запис для додаткової добірки; найновіша версія завжди відображається вгорі списку. Кожен запис містить номер версії та дату.

Знімок екрана: Як завантажити добірки, якщо клієнт не завершив вибір?

 

Також можна завантажити список фото, вибраних клієнтами, натиснувши «Завантажити список добірки».

Зверніть увагу: щоразу створювати нову версію не потрібно. Після того як клієнти натиснуть «Завершити вибір», фото автоматично надійдуть до нас для подальшої обробки, тож вам лишається тільки... відпочивати

 

«Мої клієнти хочуть вибрати заново, що робити?»

Ваші клієнти випадково вибрали не те фото або хочуть замінити деякі вже вибрані фото й просять вас про це? Так? У такому разі можна знову відкрити для них вибір у певній колекції. Просто натисніть «Дозволити вибір», і статус автоматично зміниться на «Вибір триває».  Клієнт отримає електронний лист і SMS про можливість змінити свій вибір.

 

Знімок екрана: «Мої клієнти хочуть вибрати заново, що робити?»
 

Статус у Control Center

Загальний статус вибору в галереї також можна переглянути в Control Center.

 

Знімок екрана: Статус у Control Center

Завантаження коментарів підключає Facebook і передає Facebook інформацію вашого браузера.